Mediation
Het intake gesprek is gratis als u besluit om door te gaan met mediation. Besluit u na de intake niet door te gaan, dan wordt er €95,- in rekening gebracht.

Mediation sessies: €165,- per uur excl. BTW.

Co-Mediation
Speelt er een kwestie in een team of is het om een andere reden belangrijk dat er twee mediators komen, dan is co- mediation een optie.

Interne Mediator of Coach
Heeft u mij liever als een vaste mediator of coach binnen uw organisatie? Het is mogelijk op uw locatie een vast aantal uur te komen, bijvoorbeeld 4 uur per keer. Uw medewerkers kunnen dan komen voor mediation of coaching. Informeer naar de mogelijkheden.

Coaching
Losse sessies: € 110,- per uur excl. BTW. 

Corona-mediation

Speciaal voor deze corona-tijd bieden wij een pakket aan voor particulieren. €795,- incl. BTW

Is dit bedrag te hoog voor u? Mijn droom is een conflictvrije wereld. Neem contact op, samen kijken we naar de mogelijkheden.

Overige kosten

Naast het tarief per uur wat tijdens de gesprekken gehanteerd wordt, worden er ook uren en kosten gemaakt voor verslaglegging op kantoor, eventuele reisuren en voor bijvoorbeeld het inhuren van deskundige op een specifiek terrein. Ook over deze kosten worden vooraf duidelijke afspraken gemaakt.

Ook is het mogelijk vooraf afspraken te maken over een bepaalde vaststaande pakketprijzen. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan.