Je voelt je niet gehoord, of je hebt onenigheid misschien zelfs ruzie.

Hier kan je mentaal behoorlijk last van hebben, wat je werk beïnvloed. Het kost je steeds meer moeite om dezelfde energie te geven die je voorheen gaf, waar je behoorlijk van baalt. Ik kan je daarbij helpen. Ik bied coaching aan bij stress, burn-out ontstaan door conflicten.

Coaching begint met het verkrijgen van inzicht in jezelf, inzicht in wie je bent, inzicht in wat je beweegt. Door de juiste aandacht en persoonlijke begeleiding help ik jou om inzicht te krijgen in wat jij wil bereiken en om te komen tot een plan van aanpak. De nadruk ligt op mogelijkheden. Ben jij moe van alle stress en de controle kwijt? Krijg de controle terug.

Kan je begeleiding gebruiken om in positieve zin, veranderingen te bewerkstelligen? Door jou te stimuleren en te ondersteunen zul je je ontwikkelen en resultaten bereiken. Motiverende gespreksvoering is een tool om voor jou de goede weg te vinden.

Je zelfvertrouwen groeit en je komt in balans. Je gaat je hart volgen, en krijgt je energie terug.

De meeste werkgevers hebben (jaarlijks) budget voor persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor ben je lang inzetbaar. Soms is dat vastgelegd in de CAO of in bedrijfsregelingen, maar het komt ook voor dat dit budget wel wordt gereserveerd maar niet bekend wordt gemaakt. Dus ook als je er niks over kunt vinden, dan is er nog steeds een goede kans dat er wel budget is. Je hoeft het dus maar te vragen.

Mocht je werkgever hier mee akkoord gaan, weet dan, hij krijgt niets inhoudelijks te weten over jouw coachingstraject. Wat besproken wordt is geheim. Gelukkig zullen werkgevers vaak meewerken. Ze zijn gebaat bij gemotiveerde en gefocuste medewerkers.

Een vraag over coaching? Leg hem gewoon aan mij voor. Coaching vindt plaats op locatie, mijn gezellige kantoor of in een online meeting. Vul het contactformulier in ik neem contact met je op.

Eveline Corbet